Revista de Superstitii, Obiceiuri Populare, Traditii si Datini
Prima Pagina Redactia Cautare Newsletter Dictionar de Vise Portal Esoteric Contact         • General Editor : A.A.P.E.S. •   • ISSN 1842 - 6700 •

Top Superstitii

Articol Top Superstitii

2007/5/19 22:36:03

TOP SUPERSTITII

Se pare ca tot ceea ce se intampla accidental poate fi corelat cu evenimente viitoare. Traditia populara e plina de exemple in acest sens si, desi ne-am obisnuit sa dam din umeri spunand ca sunt doar superstitii, e bine sa tinem cont de ele. Asta pentru a ne putea "explica" intr-un fel norocul sau ghinionul…Pat - daca patul este plasat catre nord e semn ca persoana care doarme in el va avea o viata scurta ; daca este spre sud - viata lunga, est - bogatii, vest - calatorii.

Oase - daca, din greseala, ardeti oase de vita, in scurta vreme veti avea ghinion pe plan financiar. Daca ardeti oase de peste sau de pui, e semn ca veti fi barfit.

Paine - daca taiati painea intoarsa invers, o sa auziti minciuni.

Tufis - daca din greseala va agatati hainele in ramurile unui tufis, e semn bun, veti castiga bani.

Nasturi - daca va incheiati stramb, veti avea ghinion.

Lumanare - daca o lumanare aprinsa cade, in curand vi se va intampla o nenorocire.

Ou - daca un ou va scapa din mana si se sparge, veti primi o veste buna ; daca oul nu se sparge sau se crapa doar putin,sa va asteptati sa aveti ghinion. Cand ati terminat de mancat un ou, e bine sa pisati coaja cu o lingura, ca sa nu aveti ghinion. Poarta ghinion daca dati sau daca luati oua de la cineva dupa asfintitul soarelui.

Furculita - doua furculite incrucisate inseamna ca veti fi barfit. Daca scapati furculita, veti vedea o femeie. Daca amestecati in ceva cu o furculita, va atrageti o nenorocire.

Lingura - daca va cade lingura, primiti vesti de la un copil sau de la un tanar. O lingura incrucisata cu o furculita inseamna fericire urmata de necaz.

Pahar - orice pahar spart din greseala e semn bun, cu exceptia unui pahar din sticla verde a carui spargere inseamna dezamagire.

Batista - un colt al batistei innodat nu e numai un semn ca sa ne aducem aminte de ceva, este de asemenea un mijloc de protectie impotriva demonilor.

Casa - daca, dupa ce ati plecat de acasa va dati seama ca ati uitat ceva si va intoarceti din drum, e bine sa va asezati pe un scaun si sa numarati de la 7 la 1 ca sa nu aveti ghinion.

Cerneala - daca se varsa cerneala e semn ca in curand va veti ingrijora si va veti supara din cauza esecului unui proiect ce parea gata sa se realizeze.

Fulger - fulgerul nu va lovi niciodata o persoana care doarme sau o casa in care arde o lumanare sau o candela.

Chibrituri - daca se imprastie betele de chibrituri dintr-o cutie este un semn foarte norocos; daca o fata rastoarna din greseala o cutie de chibrituri e semn ca se va casatori in curand.

Oglinda - spargerea unei oglinzi e semn ca urmeaza 7 (sapte) ani de ghinion. De asemenea, poarta ghinion sa primesti in dar o oglinda.

Tablou - daca un tablou cade brusc de pe peretele unde este atarnat, e semn ca in curand va muri un prieten sau o ruda, ori o boala grava, sau un ghinion pentru un membru al familiei care se pregateste sa plece la drum.

Foarfeca - daca se rupe unul din bratele foarfecii, e semn de cearta; daca se rup amandoua se va petrece o catastrofa; daca vreti sa dati cuiva o pereche de foarfeci cereti-i in schimb un banut.

Apa - nu turnati apa intr-un pahar in care pe fund mai este putin: este o "invitatie" pentru spiritele rele sa va viziteze.

Vin - sa versi din greseala e semn bun, de bogatie.

Cuvinte - daca se intampla sa rostiti acelasi cuvant in acelasi timp cu cineva, puneti-va o dorinta; daca nu o veti spune nimanui, aceasta vi se va indeplini.


REDACTIA

*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.


 
Versiunea pentru printare Trimite unui prieten
Parapsiholog Radu Botez - parapsihologie paranormal astrologie

Karma lui Arsenie Boca 12 motive pentru care te afli in zodia ta Curatari si purificari energetice pentru locuinte si spatii de firme Radu Botez - parapsiholog ENCICLOPEDIA VISELOR - de Radu Botez Newsletter Superstitii Terapia cuvantului magic Radu Botez - parapsiholog Sanatatea globala in pericol Radu Botez - parapsiholog Curs individual de parapsihologie cu Radu Botez - parapsiholog Cum sa ne aparam de atacurile energetice Consiliere parapsihologica prin telefon sau la cabient Cursuri de Arte Martiale si autoaparare - Sector 3 Bucuresti Analiza Esoterica - parapsiholog.ro KARMA - Necunoscuta pe care trebuie sa o cunoastem! De ce sa aflam ce am fost intr-o viata anterioara ? Intre Psihologie si Parapsihologie Afla ce ai fost intr-o viata anterioara Sex si Zodii Centrul de investigatii Parapsihologice Analiza esoterica a zilei de nastere Cele sapte CHAKRE si lumile superioare

Partenerii Revistei
www.elystar.ro
www.oniromantie.ro
www.infoterapii.ro
www.aapes.ro
www.infocosmetica.ro
www.rugaciuni.ro
www.parapsiholog.ro
www.reincarnare.ro
www.paranormal-parapsihologie.com
www.astrologie-tarot.ro


Ce este superstitia
Superstitii - 12 luni
Video Superstitii
Top Superstitii
Actori - Vedete
Halloween
Superstitii generale
Sport
Casatorie - Familie
Magia populara
Politica - Social
Religie
Superstitii RO
DivertiSment
Zodii
Studenti - Elevi
Noroc - Ghinion
Afaceri - Finante
Dragoste
Corpul uman
Obiceiuri populare
Strainatate
Diverse superstitii
Animale - Prevestiri
Vreme - Timp
Cabinet Parapsihologie
Alte Articole
Din lume
Partenerii Revistei
Recomandari
Evenimente
Cod ISSN
Arhiva Articole


Partener Oficial: Cabinet de Parapsihologie - Radu Botez Consiliere parapsihologica Aparitii Editoriale - Radu Botez Radu Botez : Portrete parapsihologice Parapsihologie - Radu Botez Astrologie - Radu Botez Universul Esoteric - Radu Botez Ankh-ul si crucea crestina Ce stim si ce nu stim despre 666 Zanele-bunele, ielele-relele - Superstitii Germania Grecia Superstitiile viitoarelor mamici Analiza parapsihologica pentru cuplu Japonia ISLANDA – tara cea mai superstitioasa Italia India Te mananca palma stanga? Lista celor mai sanatoase alimente pentru fiecare grupa sanguina Cifra 13 - La granita dintre superstitie si credinta Tarot cu Livia Dragu


prima pagina    |    cautare © 2006 - 2015 superstitii.ro    |    Toate drepturile rezervate    |    Mentiuni Legale     Coordonator proiect: Radu Botez - parapsiholog
*Reproducerea neautorizata a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa. Preluarea textelor publicate se poate face doar cu acordul General Editor A.A.P.E.S.

Info Parapsiholog - Cabinet de Parapsihologie Paranormal Astrologie Site-ul oficial al Asociatiei de Astrologie si Parapsihologie ElyStar (http://www.aapes.ro) Revista ElyStar OnLine - de Parapsihologie si Astrologie (http://www.elystar.ro) Revista de Rugaciuni (http://www.rugaciuni.ro) Budo Gym Club - Dojo de Kyokushin Karate Revista de medicina alternativa  (http://www.infoterapii.ro) Cabinet OnLine de Parapsihologie - Parapsiholog Radu Botez (http://www.parapsiholog.ro) Revista OnLine de Interpretare a Viselor  (http://www.oniromantie.ro) Paranormal - Parapsihologie  (http://www.paranormal-parapsihologie.com) Carte Psihologie Parapsihologie Revista Vietilor Anterioare  (http://www.reincarnare.ro) Carte Reincarnare Astrologie Tarot Horoscop Numerologie Revista de Superstitii (http://www.superstitii.ro) Portal Esoteric (http://www.parapsiholog.eu) Carte SEX si Zodii Magazin Ezoteric fotograf nunta botez Marc Barbu - fotojurnalism